Kvalitet genom specialisering

Angående Covid-19 - coronavirus

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Hud endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling. Av detta skäl undanber vi oss också medföljande anhöriga såvida inte patienten är ett barn eller det medicinska tillståndet kräver det. I de fall du har tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken.

GHP Hud Malmö: +46 701 60 90 86

Kontakta oss

GHP Hud Malmö

 

Viktigt!

Vi har i nuläget personalbrist på vår mottagning i Malmö och kommer därför inte att kunna erbjuda några tider under hösten. I nuläget bevakar vår sköterska på plats både Kuralink och inkommande samtal till mottagningen.

För att säkerställa god kommunikation för de kunder som framöver önskar kontakt med mottagningen ber vi er att fom 3 oktober 2022 i första hand att kommunicera via Kuralink Hudkliniken Sophiahemmet eller via telefon +46 704 12 94 75.

GHP Hud Malmö

Hyllie Vattenparksgata 11
215 32 Malmö

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.